© 2015 by van Silfhout Group

Persoonlijke

informatie

 

Na de opleiding bouwkunde, die ik met succes heb afgerond ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de kunsten in Zwolle. Tijdens deze vierjarige opleiding is mijn kijk op architectuur sterk ontwikkeld. Hoewel ik intereurarchitectuur heb gestudeerd, ben ik geïnteresseerd in alle vormen van architectuur, design en fotografie.

 

Voor mij is een goed ontwerp een ontwerp waar de mens centraal staat en waar rekening word gehouden met wat de maatschappij wilt, hoe specifiek of abstract deze vraag ook mag zijn. Deze visie zie ik niet als een momentopname maar als een onderwerp die ik in de komende jaren verder zal ontwikkelen in mijn ontwerpen.
 

De bedoeling van deze site is om te laten zien hoe ik de afgelopen jaren mijzelf heb ontwikkeld en welke vaardigheden ik heb opgedaan. Naast concept ontwerp, onderzoek, 3D modelering, cad tekeningen en gerealiseerde projecten, tentoonstellen, etc, vertel ik ook iets over mijzelf.

 

Mijn grootste droom? Het oprichten van een eigen architectenbureau die door mijn ontwerpen uit kan groeien tot een bekend fenomeen in de architectenwereld van Nederland. Het klinkt misschien wat ambitieus, maar ik geloof dat je als mens alles kunt, zolang je er maar in gelooft.